01 жовтня 2024, вівторок

У Кропивницькому тиждень вивчатимуть енергоефективність

Тиждень енергоефективності та енергозбереження пройде у Кропивницькому з 5 до 10 вересня. Заплановані заходи проходитимуть як у навчальних закладах, так і в закладах освіти, медицини, культури міста, передає Гречка.
Наймасштабнішим заходом у рамках тижня стане тематична виставка, що відбудеться 9 вересня на території кропивницького аеропорту. До участі у виставці, повідомила начальник управління економіки міської ради Олена Осауленко, вже зголосились 17 підприємств, які пропонують послуги з впровадження енергоефективних ззаходів. Протягом дня вони презентуватимуть, які заходи енергозбереження можна провести у своїх домоволодіннях чи організаціях, аби зекономити в опалювальний період. Присутні представники банків проконсультують на тему "теплих кредитів".
До перегляду виставки запросять керівників бюджетних установ, ОСББ, ЖЕО, містян, яким і презентуватимуть енергоефективні новинки.
У рамках тижня проводитимуть конкурс малюнків, плакатів і творів з цієї тематики. Також у визначені дні на годину вимикатимуть світло задля економії електроенергії та заходів збереження навколишнього середовища.
У Кропивницькому тиждень вивчатимуть енергоефективність
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований