01 жовтня 2024, вівторок

У Кропивницькому співзасновник ГО, що просувало Єлисаветград, отримав посаду в міськраді

Новим начальником управління власності та приватизації комунального майна Кіровоградської міської ради став Олег Сергійович Колюка. Наказ про призначення був підписаний 5 липня цього року. 
Про це у коментарі РК повідомила начальник відділу кадрової роботи міськради Світлана Балакірєва. На посаду начальника Сергій Колюка призначений за результатом конкурсного відбору.
Довідка. У 2014 році він займав посаду начальника юридичного відділу міської ради. Пізніше був звільнений і майже рік не перебував на держслужбі. Є співзасновником ГО «Кіровоградська обласна громадська організація «Воля», яка активно відстоює перейменування міста в Єлисавтеград.
Також Колюка є членом Українського геральдичного товариства. За розробку творів «Символіка села Суботці Знам’янського району Кіровоградської області» та «Символіка села Мошорине Знам’янського району Кіровоградської області» у 2014 році отримав премію Паученка за перемогу уномінації «Геральдика та вексикологія».
Нагадаємо, раніше на цю посаду стажувався депутат міськради від «Радикальної партії Ляшка» Рафаель Санасарян. Проте заступати на посаду після стажування він так і не став. 
У Кропивницькому співзасновник ГО, що просувало Єлисаветград, отримав посаду в міськраді
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований