18 травня 2024, субота

Журналісти з Дендропарку мають фіктивні посвідчення і зброю ?

Сьогодні у Кіровоградському прес-склубі під час другої інформаційної сесії представники штабів Миколи та Лариси Онул заперечили інформацію щодо озброєних людей які вранці виїхали з Дендропарку на двох десятках автобусах. Про це повідомляє Златопіль.
За словами довіреної особи Миколи Онула Геннадія Нікішова, у автобусах були офіційні спостерігачі та журналісти, що мають відповідні посвідчення.
-“Від парку їхали спостерігачі,не поширюйте відверто неправдиву інформацію.Інформація про зброю народжена вашою уявою.” -звернувся до кандидатів Геннадій Нікішов.
Зокрема, представник штабу Лариси Онул, Юрій Ткаченко повідомив, що в автобусах на територію 100-го округу відправилось 223 спостерігача, а також журналісти, що мають посвідчення не медіапорталу “Акула”, а ТОВ “Центр Медіа Акула”- заявив він.
У супереч цьому ряд кандидатів та представників штабів  наголосили, що вже є відеодокази в youtube, про те, що у журналістів посвідчення медіапорталу “Акула”, який не є офіційно зареєстрованим ЗМІ. А представник руху “Чесно”  Любов Лук’янцева наголосила, що будь-яка юридична особа не може видавати подібні посвідчення .Також коордитатор зазначила, що свідоцтва про реєстрацію в управлінні юстиції цього ЗМІ немає.
 
Нагадаємо,свіжа інформація по виборам на Кіровоградщині в режимі реального часу з’являється тут.
 
 
 
Журналісти з Дендропарку мають фіктивні посвідчення і зброю ?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований