20 квітня 2024, субота

Колишній начальник поліції Кропивницького очолив районний відділ поліції

В Олександрійському відділі поліції призначено нового керівника. Шеф поліції області Сергій Кондрашенко представив особовому складу підрозділу тимчасово виконуючого обов’язки начальника Ігоря Пайлика.
Захід відбувся за участю міського голови Олександрії Степана Цапюка та представників засобів масової інформації.
Звертаючись до присутніх, Сергій Григорович наголосив, що очікує від поліцейських покращання роботи за усіма напрямками оперативної діяльності та забезпечення публічного порядку. Зокрема більш поглибленою має бути взаємодія з представниками громадських формувань міста.
«Моє доручення кожному з вас – ви повинні зробити все для того, аби люди, що мешкають тут, вже найближчим часом відчули позитивні зміни. Я маю на увазі збільшення кількості патрулів, системну і якісну профілактичну роботу, зокрема з раніше судимими особами, проведення відпрацювань території. Так само потрібно попрацювати над розкриттям злочинів та розшуком безвісти зниклих громадян. Проведена робота, без сумніву, дасть необхідний результат», – зазначив Сергій Кондрашенко.
Новий очільник поліції міста Олександрії подякував за довіру, розповів про свій професійний шлях та окреслив ті вимоги, які ставитиме до підлеглих, після чого відповів на запитання журналістів.
Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 

Колишній начальник поліції Кропивницького очолив районний відділ поліції
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований