25 квітня 2024, четвер

На Кіровоградщині в ДТП постраждало троє людей

В Олександрії, що на Кіровоградщині, 3 вересня,  близько 11:00 години на перехресті біля Палацу урочистих подій на розі проспекту Соборного та вулиці Першотравневої сталась серйозна ДТП, в якій зіткнулись автомобілі "ВАЗ – 2103" та "Wolksvagen Passat". В результаті аварії транспортні засоби розбиті вщент, як мінімум трьох потраждалих забрали "швидкі допомоги", передають Олександрійські новини.
За попередньою інформацією, автомобіль "ВАЗ – 2103", в якому знаходилось подружжя пенсійного віку, рухався через перехрестя по вулиці Першотравневій у напрямку міської лікарні №1 на зелений сигнал світлофора. В той же час, як повідомили свідки події, автомобіль німецького виробництва "Wolksvagen Passat" на високій швидкості та на червоний сигнал світлофора перетинав зазначене перехрестя зі сторони центра міста, в результаті чого відбулось потужне зіткнення. Від удару у "ВАЗа" зім'яло передню частину кузову, його розвернуло навколо своєї осі. "Wolksvagen" прийняв удар в ліву бокову частину, що змінило траєкторію його руху, від чого автомобіль вдарився об дерево, у наслідку його також розвернуло і відкинуло на газон.
Подружжя пенсіонерів з тілесними ушкодженнями забрали на обстеження до міської лікарні. За інформацією, одного із пасажирів іномарки госпіталізували до реанімаційного відділення.
Як зазначають свідки, водій та пасажири "Wolksvagen" перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння. При цьому, одразу після ДТП молодого водія та частину пасажирів негайно забрали з місця пригоди на мікроавтобусі темно-сірого кольору також марки "Wolksvagen" з державним номером "ВА 2757 АІ". Крім, того, жителі міста повідомили журналістам, що за деякий час до аварії спостерігали легковик "Wolksvagen" на центральній площі міста біля піцерії "Пелікан", а характер руху автомобіля вказував на те, що ним керував водій, який скоріш за все перебував під дією алкоголю чи наркотиків.
 

На Кіровоградщині в ДТП постраждало троє людей
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований