07 травня 2024, вівторок

Міській владі Кропивницького подякували за те, що вперше за 30 років відремонували тротуар

До редакції вісника міської ради “Вечірня газета” надійшлов лист від мешканців будинків на вулиці Попова у Кропивницькому, в якому вони дякують міському голові Андрію Райковичу за відремонтоване тротуарне покриття та встановлені лавочки на цій вулиці.
Про це повідомляє офіційний портал міської ради Кропивницького.
– Більше 30-ти років люди цього району ходили по розбитих тротуарах, псували взуття, ледь не ламали ноги і сварилися, що влада не може створити нормальні умови для мешканців цього мікрорайону, – йдеться у подяці. –  І тільки нинішній міський голова вирішив це питання. Ми звернулися до нього з проханням облаштувати тротуар, і він на нього відразу відгукнувся. Роботи були виконані швидко. Тепер можемо вільно ходити по новому тротуару. Більше того, ми зателефонували на "гарячу" лінію міського голови ще й з проханням встановити лавочки на цій вулиці – і п’ять таких лавочок поставили. 
Висловлюємо також подяку працівникам відділу благоустрою головного управління житлово-комунального господарства міської ради, виконавцям робіт – директорові фірми «Тарон» Мхітаряну М. та його бригаді, а також будівельникам, які встановлювали бордюрі: Бугаєнко Ю. , Королюк В. , Терещенко А.
Підписали подяку: ветеран військової служби, інвалід армії 2-ої групи В. Тірошко та  Миколаєнко М. , Іванців І., Діденко В. , Кисельова Л. , Ціс В. , Мартиненко Б., Струк О. , Григорішин  А. та інші.
Міській владі Кропивницького подякували за те, що вперше за 30 років відремонували тротуар
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований