20 травня 2024, понеділок

Будинок для військових у Кропивницькому дофінансують за 2 тижні

Схоже, будинку  для військовослужбовців, що на Попова у Кропивницькому, таки судилося бути введеним в експлуатацію в нинішньому році, пише Златопіль із посиланням на Рідний Край.
Будівельники і нині там працюють. А вже за два тижні має на дофінансування надійти ще 7 млн. грн. І тоді нарешті військовослужбовці отримають обіцяні їм квартири. 
Сьогодні, 7 листопада, під час апаратної наради в ОДА у цьому запевнив присутніх голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.
«Робота над зведенням військового містечка також триває Ми впритул наблизилися  до реалізації проекту. Завдання держави і суспільства – створити максимально зручні умови для проживання військовослужбовців. Тож, починаємо виготовляти проектну документацію. Завдання міської  й обласної влади – долучитися до співфінансування цього етапу. Потім будемо визначатися із джерелами фінансування самого будівництва», – наголосив очільник області.
Принагідно він делегував повноваження своєму заступнику Олександру Мільто: чітко дотримуватися графіків початку будівництва та залучити до процесу найкращих фахівців.
Фото – Златопіль
Будинок для військових у Кропивницькому дофінансують за 2 тижні
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований