20 травня 2024, понеділок

На Кіровоградщині провели засідання круглого столу «Майбутнє без СНІДу»

Сьогодні на базі Онуфріївської райдержадміністрації в Кіровоградській області було проведено спільно з Онуфріївським районним підрозділом кримінально – виконавчої інспекції, районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та районною спостережною комісією райдержадміністрації спільне засідання круглого столу «Майбутнє без СНІДу». Про це Златополю повідомили у прес-службі УДПтС України в Кіровоградській області.                                
У засіданні брали участь  голова спостережної комісії – Пеннер О.В., та інші члени комісії. Також було запрошено засуджених, які перебувають на обліку в Онуфріївському РП КВІ.
На засіданні було заслухано звіт про діяльність районної спостережної комісії за III квартал 2014 року, обговорено питання щодо причин виникнення, поширення, симптомів, а також шляхи передачі та профілактики ВІЛ-СНІДу на території району. Було запропоновано перегляд відеоролику «Україна без СНІДу» та перегляд відеофільму «Що таке ВІЛ-СНІД».Учасники засідання обговорили ще одне важливе питання, яке хвилює громадськість, –  «Профілактика рецидивного злочину». На завершення заходу голова спостережної комісіїПеннер О.В. зазначив, що всі питання, розглянуті під час засідання, хвилюють населення району та викликають значний інтерес громадськості, адже мова йдеться про долі людей. І подальша робота з людьми та для людей – спільне завдання як органів влади, райдержадміністрації, так і органів виконання покарань, громадських організацій. Підсумовуючи засідання директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в Кіровоградській області Фірсова В.Б. подякувала всім за конструктивний діалог та плідну співпрацю, активне обговорення цих важливих питань.
                   
 
На Кіровоградщині провели засідання круглого столу «Майбутнє без СНІДу»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований