20 травня 2024, понеділок

Кіровоградщина: засуджені Петрівської колонії виготовляють зупинки громадського транспорту (ФОТО)

Праця осіб Петрівської виправної колонії управління ДПтС України в Кіровоградської області (№49), якi відбувають покарання за вироками суду, розглядається, відповідно до Кримiнально-виконавчого кодексу України, перш за все, як позитивний елемент виправлення і перевиховання засуджених. Про це Златополю повідомили у прес-службі УДПтС у Кіровоградській області.
Поряд з позитивним впливом на духовність, зміну соціальних поглядів, викорінення кримінального світогляду і звичок – праця є важливим чинником у покращенні умов тримання та майнового забезпечення засуджених, у вирішенні багатьох матеріально-побутових, соціальних та психологічних питань. Виробнича діяльність  установи займає  важливе  місце  у  життєзабезпеченні  і є невід`ємною частиною економічного спектру Кіровоградської області.
На даний час виробнича майстерня установи виконує чергове завдання,а саме – виготовлення зупинки для автотранспорту. Замовником даної конструкції являється Комінтернівська сільська рада.
Вироби наших  майстерень добре відомі споживачам і користуються попитом у населення району та області. 
З метою рекламування продукції та інформування  населення про виробничі потужності Петрівської ВК №49 щорічно випускаються рекламні буклети.
 
                                                                                                                              
 
Кіровоградщина: засуджені Петрівської колонії виготовляють зупинки громадського транспорту (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований