19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому відроджується житлове будівництво

У Кропивницькому вперше за багато останніх років відроджується житлове будівництво. На цьому акцентував увагу міський голова Андрій Райкович під час підсумкової прес-конференції у міській раді учора, 28 грудня, пише Златопіль з посиланням на сайт міськради.
– Ми продовжимо розпочате цьогоріч будівництво 54 – квартирного багатоквартирного житлового будинку по по вулиці Генерала Жадова, – відзначив Андрій Райкович. – У міському бюджеті передбачені для цього 14,5 мільйонів гривень.
Крім того, в планах міської влади – реконструкція господарчого блоку полового будинку по вулиці  Олени Журливої,1 під житловий будинок.
– На цю реконструкцію ми виділяємо із бюджету 3 мільйони гривень, – підкреслив очільник міста. – Для нас важливо, щоб наші заклади охорони здоров’я не тільки були капітально відремонтовані і наповнені сучасною апаратурою, а щоб у них працювали справжні професіонали, кваліфіковані медики. Для цього їм необхідно створити належні умови. Тож, це житло буде відомчим, для забезпечення потреб персоналу медичних закладів.
У наступному році буде створено заділ будівельних робіт і на перспективу – на 2018 рік. Планується виготовлення проектно-кошторисної документації на нове будівництво багатоквартирного житлового будинку по вул. Героїв  України, 26, корпус 1.
фото прес-служби міськради
 

У Кропивницькому відроджується житлове будівництво
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований