01 травня 2024, середа

Петиції про скасування підвищення вартості проїзду в Кропивницькому потрібно ще 14 голосів

Петиція до міської ради Кропивницького про скасування підвищення вартості проїзду в громадському транспорті міста станом на 12-50 уже зібрала 436 підписів, інфоормує Златопіль.
Для того, щоб міська влада розглянула петицію городян і прийняла відповідне рішення, електронний документ повинні підписати 450 осіб. До кінця збору підписів залишилося ще 37 днів, тож, імовірно, петиція набере необхідну кількість тих, хто її підтримує.
У петиції, автором котрої став екс-депутат міськради Кропивницького Павло Топчій, вимагається від Кіровоградської міської ради прийняти рішення, яким скасувати рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 16 лютого 2017 року щодо підвищення вартості проїзхду в громдаському транспорті міста.  Причиною для скасування даного рішення служить той факт, що перевізниками не було надано економічно обґрунтованих розрахунків вартості разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування для маршрутів, що працюють у режимі маршрутного таксі у розмірі 4,50 грн. та для тих маршрутів, що працюють у звичайному режимі руху у розмірі 4,00 грн. 
Підписати петицію можна за цим посиланням.
Ілюстрація – zcollage.com.ua
 

Петиції про скасування підвищення вартості проїзду в Кропивницькому потрібно ще 14 голосів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований