28 вересня 2024, субота

У Кропивницькому знову перенесли суд по скандальному гуртожитку

Судове засідання у справі так званого "скандального гуртожитку", що по проспекту Університетський, 21 в Кропивницькому, знову перенесли. 
Про це Златополю повідомили мешканці гуртожитку.
Нагадаємо, учора, 28 лютого, на засіданні мало розглядатися питання скасування свідоцтва на право власності на будівлю. яке на даний момент належить ПП "Вагран". Приватне підприємство, яке пов'язують із колишнім суддею Третейського суду та екс-депутатом міської ради тоді ще Кіровограда Володимиром Ярошенком, отримало будівлю у власність рішення того ж таки Третейського суду. Наразі будівля перебуває в жахливому стані. Мешканці, по-суті, залишені напризволяще. Днями, нагадаємо, 9 поверх гуртожитку практично затопило талими водами.
Як повідомляється, на учорашнє засідання до Кіровського райсуду прийшло близько 30 мешканців гуртожитку, проте адвокат відповідача не з'явилася, оскільки перебуває на лікарняному. Утім, представник "Ваграну" подала письмову заяву про відвід судді. 
– Мотивація відводу – дуже дивна. – коментує активістка, жителька проблемного гуртожитку Світлана Бондаренко. – Вони хотіли відсторонити суддю через те, що нібито суддя, наскільки стало зрозуміло, хоче забрати "рейдерським захватам" нерухомість ПП "Вагран".
Заяву про відвід задоволено не було.
Наступне засідання у справі заплановано на 14 березня.
Ілюстрація – politeka.net
У Кропивницькому знову перенесли суд по скандальному гуртожитку
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований