28 вересня 2024, субота

У Кропивницькому Олег Ляшко роздавав жінкам квіти та турбувався про вітчизняного виробника (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 2 березня, лідер "Радикальної партії Олега Ляшка" Олег Ляшко побував на заводі "Ельворті", що в Кропивницькому. Лідер радикалів оглянув потужності лідера промисловості Кіровоградщини і по ходу екскурсії дарував працівницям заводу квіти, інформує "Златопіль".
Разом з головою наглядової ради  "Ельворті ГРУП" Павлом Штутманом, Олег Ляшко оглянув нещодавно збудований завод "Металіт" та поспілкувався з працівниками підприємства. Мета екскурсі, зізнався сам радикал, проста: побачити чим живе вітчизняний виробник.

– Ринок сільгосптехніки минулого року в Україні оцінювався в 10 мільярдів гривень. Із них вітчизняної сільгосптехніки продано тільки на 1,5 мільярда. Все інше – це імпортна. – зазначив Олег Ляшко під час відвідин заводу "Ельворті". – Імпортна техніка в Україні означає, що не заробляють українці, немає робочих місць для українців, немає зарплат для українців. Колись тут працювало 10 тисяч людей, а сьогодні – трохи більше тисячі.Тому наше завдання, чому я тут, чому сьогодні спілкуюся, – зробити так, щоб була підтримка держави і щоб вітчизняна техніка їздила на вітчизняних полях: українські комбайни, українські свіалки, українські трактори.

Кожній жінці, яку Олег Ляшко зустрічав на своєму шляху, він дарував квітку та вітав із наступаючим святом 8 березня.

Крім того, лідер радикалів різко негативно висловився стосовно ідеї відмінити святкування Міжнародного жіночого дня 8 березня.
– Це придумали жлоби. Чому вони хочуть його скасувати? Бо вони не хочуть дарувати вам подарунки. – звернувся головний радикал країни до працівниць ПрАТ "Ельворті". – А Ляшко – хоче. І я хочу, щоб ви якомога більше продавали продукції вашої і щоб у вас була стабільна робота і гідна зарплата.   

Нагадаємо, що учора Олег Ляшко пообіцяв жителям проблемного гуртожитку по Університетському, 21 поговорити з Аваковим, щоб той "вправив мізки" керівнику поліції Кіровоградщини.

Фото та Відео – "Златопіль"
 

У Кропивницькому Олег Ляшко роздавав жінкам квіти та турбувався про вітчизняного виробника (ФОТО, ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований