29 вересня 2024, неділя

Головний поліцейський Кіровоградщини купив собі джип у сім разів дешевше його ринкової вартості (ДОПОВНЕНО)

Очільник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко 31 грудня 2016 року придбав собі автомобіль Toyota Land Cruiser 2006 року випуску за 45 тисяч гривень. 
Відповідну інформацію розміщено в декларації головного поліцейського Кіровоградщини за 2016 рік, інформує Центр медіарозслідувань "Прозоро".
Разом з тим, вартість авто Toyota Land Cruiser 2006 року випуску, за даними порталу auto.ria.com коливається, залежно від стану та модифікації, від 13  до 49,5 тисяч доларів США. Відповідно, керівник поліції області придбав авто у 7 разів дешевше від його ринкової вартості на даний момент. 
Окрім того, цього ж дня у власності дружини головного поліцейського Кіровоградщини з'явився Nissan juke 2012 року випуску. У самій декларації дружина Сергія Кондрашенка не вказала вартість покупки, однак в розділі "Видатки та правочини суб'єкта декларування" за звітний період указано дві покупки рухомого майна – на 45 та 50 тисяч гривень. Логічно було б припустити, що 50 тисяч в декларації "коштує" саме авто дружини. Ціна на ринку на Nissan juke 2012 року випуску починається з 11,8 тисяч доларів.
Як пояснили "Златополю" власні джерела в правоохоронних органах, у декларації Сергія Кондрашенка сталася технічна помилка. Йдеться, зокрема, про дублювання даних стосовно квартир і земельних ділянок та даних стосовно вартості і наявності майна. Наразі спеціалісти з'ясовують усі необхідні дані і найближчим часом відомості буде виправлено.
За нашою інформацією, у власності родини Кондрашенків відсутнє авто Nissan juke 2012 року випуску.
люстрація –  tvijromaniv.in.ua
Фото – з сайту УНН
 

Головний поліцейський Кіровоградщини купив собі джип у сім разів дешевше його ринкової вартості (ДОПОВНЕНО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований