29 квітня 2024, понеділок

Справу проблемного кропивницького гуртожитку зі скандалом суд почав розглядати заново (ФОТО)

Сьогодні, 14 березня, Кіровський районни суд Кропивницького мав провести чергове засідання за позовом одного із мешканців проблемного гуртожитку по проспекту Університетський, 21 в обласному центрі до номінального власника будівлі – ПП "Вагран", яке пов'язують із відомим у місті екс-суддею та колишнім депутатом міської ради Володимиром Ярошенком. Справа, як Златопіль уже повідомляв раніше, стосується скасування свідоцтва на право власності на дану будівлю, що де-юре належить "Ваграну". 
Мешканці гуртожитку сподівалися, що сьогодні буде винесено рішення на їх користь по справі, однак у судді Людмили Кулінко, яка головувала у засіданні, учора закінчилися повноваження, про що не були попереджені ні мешканці гуртожитку, ні їх адвокат, інформує Златопіль.   
Замість судді Л. Кулінко у справі призначено суддю І.Павелко. Як результат – справу, через яку мешканці гуртожитку виборюють право на власні кімнати, почали розглядати із самого початку.
Мешканців гуртожитку, яких на засідання зібралося близько 30 осіб, надзвичайно обурила ця ситуація. Пояснити як так сталося не зміг мешканцям і в.о. голови суду, який спочатку повідомив. що суддя у відпустці, а потім – що у неї вчора закінчився термін повноважень.
Під час засідання. що розпочалося згодом, новопризначена суддя повідомила присутнім, що не мала змоги ознайомитися зі справою, тож оголосила в засіданні перерву до 30 березня. Це обурило мешканців гуртожитку, які знову вирушили до в.о. голови суду, однак той не виходив з кабінету і викликав поліцію. До будівлі приїхало одразу чотири екіпажі патрульної поліції, але до цього часу обурені мешканці вже дещо заспокоїлися.  

Нагадаємо. уже більше 10 років жителі гуртожитку по проспекту Університетському, 21 боряться із номінальним власником будівлі – ПП "Вагран": влаштовують акції протесту і навіть декілька місяців жили на центральній площі Кропивницького, однак влада по суті допомгти не змогла.
Будівлю, яку ПП "Вагран", пов'язане з Володимиром Ярошенком, отримало рішенням Третейського суду, в якому головував Володмир Ярошенко, Балансоутримувач практично занедбав. Нещодавно талі води з даху затопили кварнтири мешгканців двох поверхів і ледь не спричинили катастрофу. В міській раді назвали такі дії балансоутримувача безвідповідальними
Фото – Златопіль
Справу проблемного кропивницького гуртожитку зі скандалом суд почав розглядати заново (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований