28 вересня 2024, субота

У міській раді Кропивницького привітали найкращих працівників сфери побуту (ФОТО)

У п'ятницю, 17 березня, у міській раді Кропивницького вітали із профісійним святом кращих працівників підприємств побутового обслуговування населення міста, повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу міської ради Кропивницького.
В урочистостях взяв участь начальник управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради Сергій Горбовський.

 – Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята і найщиріші побажання добра, здоров’я та щастя, – відзначив у вітальному слові Сергій Горбовський. – Сфера послуг сьогодні надзвичайно різноманітна, без неї неможливо уявити сучасне життя. В галузі побуту працюють фахівці, що добре знають і люблять свою справу, які докладають максимум зусиль, щоб зробити сервіс надійним і якісним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кропивницькому визначили трійку лідерів серед професій

За високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Подякою управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради Кропивницького нагороджено колектив салону краси “Едем”.

Всього, з нагоди професійного свята, 12 кращих працівників підприємств побутового обслуговування населення Кропивницького отримали заслужені відзнаки.
Фото – КМР
У міській раді Кропивницького привітали найкращих працівників сфери побуту (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований