28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині активісти “атакували” російський “Сбєрбанк” (ФОТО)

"Національний корпус" провів другу акцію проти "Сбєрбанку" в Олександрії, що на Кіровоградщині, сьогодні, 20 березня. Молоді люди обліпили наклейками відділення банку і палили фаєри. Акція пройшла о 14.45, передає Моя Олександрія.
Як повідомив керівник "Національного корпусу" в області Віктор Іванченко, метою акції як і раніше є припинення роботи даного банку взагалі, і його олександрійського відділення зокрема. На думку активістів, у банку існує зв'язок з Росією.
"Ми хочемо, щоб цей банк припинив свою роботу і припинив взагалі існування. Щоб перестали виводити гроші (з України – Авт.) на Росію і російські офшори", – сказав він.

Частину свого приміщення банк віддав юридичній конторі, у неї окремий вхід. Під час акції відвідувачка контори просила не заклеювати двері юристів і підтримала акцію: 
"Правильно, нам Україну треба піднімати", – сказала вона. 
Проте, двері контори теж заклеїли.
На акції були присутні співробітники поліції і працівники охорони банку. Вони не втручалися в ситуацію. Заступник начальника міськвідділу поліції Віктор Глущенко від коментарів відмовився.

Почесний житель Олександрії, головний режисер місцевого театру Юрій Дзбановський, який проходив повз, акцію засудив її. Він назвав те, що відбувається "страшної дурістю" і кинув докір в бік центральної влади, яка нічого не робить.

Коли в відділення спробували пройти відвідувачі, їх пропустили. Першій відвідувачці увійти допомогла охорона банку, слідом чоловік і жінка пройшли самі, без допомоги. Після спалювання фаєрів, демонстранти розійшлися.

Нагадаємо, перша акція пройшла під стінами відділення 17 лютого.

Фото – Моя Олександрія
На Кіровоградщині активісти “атакували” російський “Сбєрбанк” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований