28 вересня 2024, субота

Кіровоградщина не потрапила в топ-5 областей за рівнем демократичного розвитку

Згідно результатів дослідження, проведеного в рамках проекту "Сприяння реформам та розвиток підзвітності в регіонах України", Кіровоградська область займає 7-ме місце за рівнем демократичного розвитку. 
Відповідну інформацію було озвучено учора, під час прес-конференції в прес-клубі реформ у Кропинвицькому, інформує Златопіль.
На думку місцевого координатора проекту Ольги Гріднєвої, дані показники вказують на низьку активність громадян та інститутів громаднського суспільства, чия діяльність є несистемною та недостатньо активною аби змінити ситуацію в регіоні. 
"Якість роботи органів місцевого самоврядування та районних держадміністрацій звісно також потебує покращення. В першу чергу варто звернути увагу на створення ефективного двостроннього зв'язку влада-громада, проведення просвітницьої роботи серед населення та впровадження електронного врядування", – впевнена Гріднєва
Реформування вимагає й сфера ЗМІ, особливо комунальних. Однак принаймні цей напрям роботі в області наразі охоплений досить широко, хоча темпи змін й залишаються досить повільними. 
Ілюстрація – seminars.dtkt.ua
Кіровоградщина не потрапила в топ-5 областей за рівнем демократичного розвитку
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований