28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині райрада не підтримала блокаду торгівлі з ОРДЛО

Минулої п'ятниці, 24 березня, відбулось засідання тринадцятої сесії Новгородківської районної ради Кіровоградської області. На сесію із 23 депутатів прибуло 18 депутатів, було розглянуто 20 питань порядку денного, інформує офіційний портал Новгородківської райради.
З-поміж 20 питань порядку денного, розглядалося і питання звернення райради до Президента, Верховної Ради та Прем'єра стосовно блокади торгівлі з ОРДЛО. 
Як повідомляється, депутати не підтримали проекти рішень про звернення Новгородківської районної ради до Президента України, Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України з приводу визнання російської окупації та заборону торгівлі з окупантом.
Нагадаємо, Кіровоградська обласна рада підтримала практично аналогічне звернення ще 17 березня. Приблизно у той же час стало відомо і про відповідне рішення РНБО. 
Депутати Новгородківської райради також не підтримали питання про звернення до Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України, народних депутатів України щодо збільшення оплати праці у сфері охорони здоров’я, збільшення медичної субвенції з Державного бюджету на 2017 рік.
Обидва проекти рішень були запропоновані до розгляду депутатом районної ради Іриною Горбатко.
Фото – з офіційного сайту Новгородківської райради 
 

На Кіровоградщині райрада не підтримала блокаду торгівлі з ОРДЛО
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований