06 жовтня 2024, неділя

На Кіровоградщині прибрали стихійне сміттєзвалище і відкопали річку (ФОТО)

29 березня в місті Долинська, що на Кіровоградщині, в рамках місячника по благоустрою та наведення належного санітарного стану прибрали стихійе сміттєзвалище в балці, яка з’єднує греблею дві вулиці міста.
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу міської ради Долинської.
За два дні прибирань працівники комунальних господарств міста вивезли звідти 7 причепів сміття. Після прибирання комунальники виявили річку Лозоватку, яка протікає на цій території.

Як повідомляє прес-служба міськради Долинської, стихійні сміттєзвалища біля греблі створюють самі мешканці, які проживають на цій території.
– В минулому році навесні його теж прибрали, але протягом року сміття з’явилося знову. Знову «ніхто його туди не носить» і «ніхто нікого не бачив», – йдеться в повідомленні.
Виконком міськради Долинської звертається до власників занедбаних садиб, прилеглих до греблі, терміново привести їх до належного санітарного стану, адже вони залишаються потенційними місцями стихійних сміттєзвалищ.

Враховуючи незадовільний стан укладання договорів на вивезення твердих побутових відходів громадянами прилеглих вулиць до цієї балки, оргкомітетом прийнято рішення до встановлення там освітлення та камер відеоспостереження, проводити чергування та вечірні рейди по виявленню порушників з послідуючим притягненнями їх до адміністративної відповідальності та залучення до прибирання цієї балки.

Фото – з сайту міськради Долинської
На Кіровоградщині прибрали стихійне сміттєзвалище і відкопали річку (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований