25 квітня 2024, четвер

У Кропивницькому пройшла акція протесту проти російської агресії в Україні (ФОТО)

Сьогодні, 28 квітня, на площі Героїв Майдану в Кропивницькому пройшла акція "Stop Putin". Таким чинлм наш обласний центр долучився до всесвітньої акції проти російської агресії в Україні, що сьогодні проходить у 50-ти  країнах світу, інформує Златопіль.
Близько двох десятків активісті зібрадися на площі перед момнументом Героїв Майдану, щоб вкотре засудити російську агресію, поділитися думками та озвчити вимогу посилання світовою спільнотою санкцій проти Росії.
Розпочали акцію з молитви за мир, яку провів представник УПЦ КП. Опісля перед зібранням виступи історик і краєзнавець Юрій Митрофаненко, громадський активіст Ігор Козуб, науковець Ольга Кирилюк. 

Юрій Митрофаненко, зокрема, поділився враженнями від недавньої поїздки до Маріуполя та зазначив, що залякування влади про наслідки економічної блокади окупованих територій так і залишилися залякуванням – заводи Ахметова і ко працюють навіть краще, ніж до "блокади", зазначив історик.
Участь у мітингу. окрім активістів, взяли і перший заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко та керівник управління комунікацій з громадськістю Віталій Останній.

Закінчилася акція встановленням лампадок до імпровізованого монументу Героям Небесної Сотні. Поставити лампадку Останньому вдалося з першої спроби. 

Фото – Златопіль
У Кропивницькому пройшла акція протесту проти російської агресії в Україні (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований