05 травня 2024, неділя

Де в Кропивницькому стоятимуть літні майданчики

Виконком міської ради Кропивницького розглядає питання встановлення в місті літніх майданчиків біля закладів ресторанного господарства і без прив'язки до таких.
Про це інформує кореспондент Златополя із засідання виконавчого комітету міськради.
На даний момент члени виконкому відтермінували питання по літникам закладів "Фан-клуб" і "Зустріч", оскільки там – "капітальні літні споруди", тож виконкомівці вирішили вивчити питання детальніше. Питання стосовно літників біля кафе "Амшер" та "Зефір" теж відтермінували через конфлікт з мешканцями навколишніх будинків.
Усі інші літники з прив'язкою до стаціонарних закладів ресторанного господарства погоджено.
Вцілому "за" проект рішення проголосували  13 членів виконкому, 1 – "утримався". Секретар міськради Андрій Табалов Табалов і мер Андрій Райкович не голосували, через наявні конфлікти інтересів – заклади "Ятрань" і "Кекс".
Згідно з доопрацьованим 20 квітня проектом рішення виконкому міськради Кропивницького, у Кропивницькому передбачається затвердити 51 місце під розміщення відкритих літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності біля закладів ресторанного господарства та 3 місця під розміщення відкритиї "літників" без прив'язки до стаціонарного об'єкта ресторанного гопосдарства. У доопрацьваному переліку літник по вулиці Дворцова, 1, який розміщує ФОП Дехтярьов О.В. перемістився із однієї категорії в іншу.
З повним списком літників, передбачених рішенням виконкому, можна ознайомитися нижче.  

Фото – КМР

Де в Кропивницькому стоятимуть літні майданчики
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований