27 квітня 2024, субота

Де і як на Кіровоградщині водії будуть рухатися по колу

Зміни в Правилах дорожнього руху в Україні набули чинності, тож дорожники оперативно встановлюють відповідні дорожні знаки. 
Про це Златополю повідомили в САД в Кіровоградській області.
Так на кільцях доріг загального користування з’являться інформаційні панно, щоб вчасно зорієнтувати водіїв. Зазначимо, що першим будуть облаштовувати Бобринецький напрямок, для уникнення аварійних ситуацій та заторів транспорту у зимовий період, через наявність крутого підйому на одному з примикань на даному перехресті буде використана схема дорожнього руху без застасування Правила головного кільця. Тобто, на даному перехресті головною дорогою буде напрямок, який співпадає з об’їзною дорогою м. Кіровограда, а примикання з боку міста та у бобринецькому напрямку будуть другорядними.
Автомобільна дорога державного Значення Н-14 Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв та автомобільна дорога державного значення Південний обхід м. Кіровограда.
Перехрестя розташоване на виїзді з міста Кропивницький в напрямку м. Бобринець.

Всі інші перехрестя на дорогах загального користування з круговим рухом матимуть головним – кільце.
1 Перехрестя розташоване в с. Смоліно Маловиськівського району на перехресті вулиць с. Смоліно та автомобільної дороги місцевого значення С121021 Смоліно-Новопавлівка.
2 Перехрестя розташовано в с. Перегонівка Голованівського району. Перехрестя вулиць с. Перегонівка та автомобільної дороги державного значення Т-24-15 Тальне-Камянече-Нерубайка-Голованівськ-Ульяновка.
3 Перехрестя розташоване в смт. Голованівськ на перехресті вулиць смт. Голованівськ та автомобільної дороги державного значення Т-24-15 Тальне-Камянече-Нерубайка-Голованівськ-Ульяновка
4 Перехрестя розташоване в смт. Вільшанка на перехресті автомобільних дороги Т-12-08 Пушкове-Вільшанка-Добровеличківка та вулиць смт. Вільшанка
5 Перехрестя розташоване в м. Гайворон на перехресті автомобільних доріг Т-02-07 Джулинка-Гайворон-Ульяновка-М-05 та автомобільної дороги місцевого значення (обласного) О120302 Гайворон-Долинівка (Червоне-вихід на а/д Р-71)
Служба автомобільних доріг звертається до водіїв із проханням бути уважними на дорогах і не нехтувати інформацією на знаках.
Ілюстрації – САД в Кіровоградській області  та 20minut.ua
Де і як на Кіровоградщині водії будуть рухатися по колу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований