03 травня 2024, п’ятниця

Ганна Сухомлин ще 5 років очолюватиме Кіровоградський обласний кардіодиспансер

Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко відвідав комунальний заклад «Кіровоградський обласний кардіологічний диспансер» та поспілкувався з головним лікарем Ганною Миколаївною Сухомлин і робочим колективом установи.
Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний сайт Кіровоградської обласної ради.
Олександр Чорноіваненко подякував лікарям за їх роботу та зазначив, що обласна рада сприятиме вирішенню нагальних питань закладу, у тому числі закупівлі нового обладнання для лікарні.
– Не зважаючи на ті зміни, які принесе медична реформа, обласна рада й надалі плідно співпрацюватиме із закладом задля покращення надання медичних послуг і гідної оплати праці як лікарів, так і обслуговуючого персоналу. Депутатський корпус знає про використання застарілого обладнання у закладах охорони здоров’я і докладатиме максимум зусиль, щоб лікарні мали нове, сучасне оснащення, – зазначив Олександр Чорноіваненко.
Олександр Чорноіваненко підписав контракт про продовження терміну перебування Ганни Миколаївни Сухомлин на посаді головного лікаря диспансеру строком на п’ять років.
Фото – Кіровоградська облрада
Ганна Сухомлин ще 5 років очолюватиме Кіровоградський обласний кардіодиспансер
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований