29 квітня 2024, понеділок

Шахтарі Смоліного досі без роботи і досі годуються обіцянками

Чиновники, від яких залежить оформлення дозволів на проведення гірничо-видобувних робіт на Смолінській шахті, продовжують "гратись" із шахтарями в "обіцянки". 
За інформацією, яка є у Златополя, обіцяного на кінець минулого тижня дозволу тут так і не побачили, хоча саме  в цьому під час пікетування урядових структур у столиці чиновники запевняли шахтарів – мовляв, поки ви повернетесь додому, дозволи будуть, і за день-два шахта запрацює. 
Про успіх, нагадаємо, звітував і Олег Ляшко.
Без позитиву минає і цей тиждень, хоча деяка надія зажевріла.Зокрема, на сьогодні в Смоліному запланована конференція трудового колективу шахти з основним питанням – про виконання колективного договору за перше півріччя.
Та, скоріше всього, акценти стосуватимуться саме нинішньої ситуації, тобто – простою шахти з початку червня, через що в селищі зростає соціальна напруга, комбінат у Жовтих Водах не доодержує руду на переробку, а бюджети різних рівнів- мільйони гривень податків.ї
Очікується, що у конференції візьме участь Гендиректор Концерну "Ядерне паливо", до складу якого входить ДП "Схід ГЗК", підрозділом якого є Смолінська шахта, Сергій Дробот. Тож, саме від нього шахтарі очікують позитивної інформації. Інакше, кажуть вони, немає ніякої доцільності в такій ситуації їхати на розмову зі смолінцями.
Ілюстрація – dniprograd.org
 

Шахтарі Смоліного досі без роботи і досі годуються обіцянками
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований