18 травня 2024, субота

Тролейбусна мережа Кропивницького може бути розширена на 12,5 кілометрів

Першим питанням, що було розглянуто під час чергового засідання депутатської комісії з питань промисловості, транспорту, зв'язку, стала можливість залучення інвестицій для розвитку електротранспорту у місті Кропивницькому.
За інформацією начальника управління економіки Андрія Паливоди наразі досягнуто домовленостей щодо можливості залучення коштів Європейського банку, у розмірі 8 мільйонів євро, які будуть витрачені на побудову нових та продовження вже діючих тролейбусних ліній. Загальна протяжність майбутнього розширення мережі становить 12,5 кілометрів – по 5 мільйонів гривень за кілометр. 
"Кошти нам готові дати строком на 13 років під відсоткову ставку до 7% річних. Конкретна ставка буде обрахована у разі підтримки інвестиційної програми депутатами міської ради", – зазначив Паливода.
З необхідністю розширення мережі члени комісії погодились одразу, а от маршрути майбутніх ліній викликали жваве обговорення. Особливо зацікавив депутатів район Новоолексіївки. 
У підсумку було прийнято рішення – ознайомити з документацією усіх депутатів ради, а також поспілкуватись з населенням, що проживає в районах через, які планують побудувати тролейбусні лінії. 
Фото: persha.kr.ua
 
 

Тролейбусна мережа Кропивницького може бути розширена на 12,5 кілометрів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований