04 травня 2024, субота

На Маловисківщині з керівниками шкіл говорили по якість харчування учнів

На базі Маловисківської школи – інтернат проведено семінар – нараду з керівниками дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів та медичним персоналом. Мова йшла про якість дитячого харчування  в навчальних закладах.
На цю тему з учасниками наради говорили головний спеціаліст головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області  Галина Сабадаш та начальник Маловисківського районного управління ГУДПС в Кіровоградській області Олександр Коваленко.
Як  зазначив Олександр Коваленко, відповідно до наказу начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА від 02.10.2017 року №756 «Про перевірку організації харчування вихованців, учнів, дотримання вимог санітарного законодавства в навчальних закладах області» на Маловисківщині  також було проведено обстеження навчальних закладів в ході яких виявлені недоліки: невідповідність ведення документації, використання пластикового посуду, просрочені проходження медичних оглядів. Про це якраз і говорили з представниками навчальних закладів, відповідальними за організацію якісного  харчування школярів.  
"Перед керівниками шкіл та дошкільних навчальних закладів,-  наголосив Олександр Коваленко,- поставлено  вимогу суворо дотримуватись вимог Законів  України «Про забезпечення санітарно та епідемічного благополуччя населення»,  «Про інфекційні захворювання», та ІнструкціІЇ по організації харчування в навчальних закладах  та іншими нормативними документами. Адже саме від цього залежить  здоров'я  школярів, а відтак і їх успішне навчання"
Фото: Златопіль
На Маловисківщині з керівниками шкіл говорили по якість харчування учнів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований