05 травня 2024, неділя

Біля Центрального ринку впіймали телефонного крадія: зловмисник впав і півгодини пролежав «без свідомості» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора, 12 липня, близько 14.00 на залюдненому перехресті перед Центральним ринком (конкретно – під вікнами крамниці «Укрзолота») вчинилися ґвалт і штовханина. Двоє чоловіків, що крутилися біля фруктових яток, зреагували на крик дівчини із маршрутки й перехопили її кривдника – крадія телефону. Молодика повали на асфальт, перш ніж той перетнув дорогу в напрямку готелю «Київ».

«Я сідала у 18-ку,- розповідає 12-річна Рита,- тільки-тільки зайшла.  Дістаю гроші, телефон в іншій руці. За мною на сходинку ступив цей чоловік. Думала, теж поїде. Але він вихопив мого телефона і кинувся тікати. Я за ним, кричу!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Маловисківщині пожежна машина "заспівала" для дитсадківців

«Він з такою силою смикнув її за руку – додає бабуся з натовпу, – але й вона бігає будь здоров! Я не буду себе називати! Що ви? Ще знайде і порішить!»

Кілька хвилин борсання під ногами в перехожих – й молодик втрачає свідомість. Його обливають водою, перевертають на живіт, проте «усім цим постановам» уперто відмовляються вірити, тісніше притискаючи кінцівки до землі та знущально наспівуючи «Атестат в крови,  по бокам конвой». За добрих півгодини після появи екіпажу патрульної поліції приїздить швидка – хлопець моментально підводиться на ноги. Власне, з цієї хвилини й починається його затримання з опитуванням постраждалої і свідків.

Валентина Набока

Фото автора 

Біля Центрального ринку впіймали телефонного крадія: зловмисник впав і півгодини пролежав «без свідомості» (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований