18 травня 2024, субота

Кіровоград: стихійний ринок на Ковалівці розігнали

Сьогодні, 15 липня, починаючи з 5.00 ранку, у Кіровограді правоохоронці розпочали боротьбу зі стихійними ринками, пише інтернет-видання «Перша Електронна».
 
Так, ними було ліквідовано несанкціоновану торгівлю по вул. Жовтневої Революції – між ринком «Босфор» та парковкою біля магазину АТБ, що обурило деяких мешканців Ковалівки.
Пенсіонерки почали скаржитися правоохоронцям на те, що тепер не зможуть купувати дешеві домашні продукти, котрі люди провозили продавати із районних сіл. Згодом від продуктів перейшли до зауважень в бік правоохоронців та керманичів міста.
Перших просили «не ходити» на рейди, других – звинувачували у тому, що здали в оренду «Босфор», котрий занепав і перетворився на притон для місцевих ненадійних елементів.
Мешканці стверджують, що в магазинах ті ж самі товари дорожче, а їздити до муніципального ринку їм не зовсім зручно. Аргументи міліціонерів щодо незаконності та ймовірної небезпеки молока, риби, м’яса, овочів і фруктів невідомого походження, котрі продають фактично з-під ніг, пенсіонерок не переконали.
Думку самих «стихійних торговців», котрим влада не надала альтернативної можливості добувати собі заробіток, з’ясувати не вдалося, оскільки на робочому місці їх сьогодні не було.
 
Кіровоград: стихійний ринок на Ковалівці розігнали
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований