04 травня 2024, субота

На Кіровоградщині провели тренінг з організації власного бізнесу

Серія тренінгів із самозайнятості «Від ідеї до успіху» для внутрішньо переміщених осіб з Донецької, Луганської областей та АР Крим, організований у рамках співробітництва між Кіровоградським обласним центром зайнятості та громадською організацією «Територія успіху», продовжилася в Олександрійському міськрайонному ценрі зайнятості. 
 
   
У ході тренінгових занять учасники заходу працювали з досвідченим бізнес-тренером і практикуючим підприємцем, Ю. Шкурупій. Основою змістового наповнення навчання стали наступні аспекти: механізми залучення безробітних до організації власної справи; оптимальний вибір сфери діяльності, у якій у повній мірі можна реалізувати власні бізнес-ідеї; завдання, функції та особливості складання бізнес-плану, адаптація підприємства до умов ринкової економіки регіону, шляхи підвищення його рентабельності тощо.
Тренінг дає можливість внутрішньо переміщеним особам інтегруватися в систему трудових відносин на новому місці проживання, стати активними суб’єктами місцевого ринку праці, а головне покращити фінансове становище родин.
 
 
На Кіровоградщині провели тренінг з організації власного бізнесу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований