15 червня 2024, субота

Рятувальники Кіровоградщини відвідали родини переселенців

Вчора, 18 серпня рятувальники Кіровоградщини відвідали родини переселенців, які ось уже рік мешкають в гуртожитку Олександрійського медичного училища. Вони неохоче згадують події, через які змушені були залишити рідні домівки у Дебальцевому та Донецьку. Про це Златополю повідомили к прес-службі УДСНС України у Кіровоградській області.
Говорять лише, що зважились на переїзд заради дітей, їх мирного майбутнього, і дуже дякують сусідам та всім небайдужим людям, які співчутливо поставились до їх проблем, допомогли речами першої необхідності. Тепер їх кімнати виглядають обжитими та затишними: деяким домашнім скарбом розжились вже тут, а одній з родин вдалось забрати з квартири в Донецьку деякі свої речі й меблі. Але це стало можливим лише недавно, на Кіровоградщину ж прибули лише з найнеобхіднішим. Хоча залишаючи рідну домівку, не змогли покинути на призволяще чотирилапих домашніх улюбленців, які зараз на новому місці почуваються досить непогано. 
 
 
Загалом, усі, з ким нам вдалось поспілкуватись, цілком задоволені наданими їм умовами, звикли до сусідів, знайшли нових друзів. Головне, що не чути пострілів і щомиті не потрібно боятись загинути під уламками власної квартири. Маленькі ж члени родини переймаються однією проблемою – невдовзі до школи, де чекають нові знання й нові друзі.   
Рятувальники Кіровоградщини відвідали родини переселенців
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований