25 квітня 2024, четвер

Бійцеві кіровоградського батальйону вручили орден “За мужність”

Олександрійцю Віталію Ткачову, гранатометнику 17-го окремого мотопіхотного батальйону вручили орден «За мужність». Про це пише Гречка з посиалнням допис у Фейсбук журналістки Олени Шворак.
 
Ще 27 червня 2015 року Указом Президента України №366/2015 за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Віталія Ткачова нагороджено орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Проте нагорода знайшла героя лише сьогодні, 5 вересня.
«Нашому бойовому ветеринару Виталій Ткачову сьогодні вручили орден "За мужність". Нагорода з початку літа чекала свого господаря, оскільки боєць майже дев'ять місяців лікувався у Київському шпиталі та в інституті Шалімова від поранень, отриманих під Горлівкою у січні, – пише Олена. – Напередодні він виписався зі шпиталю і сьогодні повернеться додому в рідну Олександрію, до коханої дружини Марини та сина Дмитрика».
Віталія Ткачова мобілізували 29 квітня 2014. Ветеринар в мирному житті, служив у 17 батальйоні гранатометником. 22 січня під Горлівкою отримав поранення на 7-му блокпості. Поруч з ним вибухнула міна. Вибух забрав життя командира блок – посту Андрія Ільїна. Віталій опинився на лікарняному ліжку на довгі 9 місяців. Сьогодні чоловік вже виписався з шпиталю та вирушив додому.
Бійцеві кіровоградського батальйону вручили орден “За мужність”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований