19 квітня 2024, п’ятниця

Кіровоградський “Правий сектор” заперечив свою причетність до розбою та пограбування грального залу

Активісти «Правого сектору» заявляють, що не брали участі в розбійному нападі на відділення "Національної лотереї" в центрі Кіровограда. Про це під час зустрічі з журналістами заявив в. о керівника місцевого осередку ПС Євген Миценко, пишуть «Новини Кіровоградщини».
За словами Євгена Миценка, семеро затриманих поліцією активістів – бійці запасного батальйону «Правого сектору», які поверталися з Холодного Яру, де у них був військовий вишкіл. На окружній дорозі їх зупинили правоохоронці, після чого відвезли у міськвідділ. Наразі затриманим бійцям шукають правозахисника.
 
 
Зранку на сайті УМВС повідомили, що підозрюваних у скоєнні нічного розбою знайдено. Затриманими виявилися 7 осіб віком від 21 до 48 років. Троє – мешканці Кіровоградщини, інші з Херсонської Чернівецької та Львівської областей.
За фактом нападу розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
 

Кіровоградський “Правий сектор” заперечив свою причетність до розбою та пограбування грального залу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований