19 квітня 2024, п’ятниця

Більше трьохсот ветеранів стали депутатами на Кіровоградщині

332 ветерана стали депутатами різних рад Кіровоградщини. Про це було сказано під час VIII звітно-виборчої конференції обласної організації ветеранів України, що відбулася сьогодні у театрі імені Кропивницького, пише Точка Доступу.
Голова обласної організації ветеранів України Василь Єфіменко, доповідаючи про підсумки роботи за звітний період, відзначив позитивні здобутки в діяльності усіх первинних осередків, а також напрацювання різнопрофільних комітетів та комісій, які були представлені на конференції виставкою документів та фотоілюстрацій.
Наголосив голова організації і на тісній співпраці ветеранської спільноти з органами місцевої влади та відповідними департаментами облдержадміністрації, що дає змогу спільно вирішувати питання соціального захисту, лікування та оздоровлення ветеранів, залучати їх до виховання підростаючого покоління, сприяти їхній участі в самодіяльних колективах та спортивно-масових заходах. Відзначив керівник обласного осередку ветеранів і позитивне ставлення до членів організації керівництва облдержадміністрації – порозуміння, підтримку та допомогу.
Більше трьохсот ветеранів стали депутатами на Кіровоградщині
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований