29 квітня 2024, понеділок

За три місяці промисловість Кіровоградщини наторгувала на 5 мільярдів

У січні–березні 2016р. підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму 5292,1 млн.грн, з неї продукції добувної та переробної промисловості – на суму 3755 млн.грн (71%). У структурі реалізованої промислової продукції на виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів  припадало 39,1%, постачання електроенергії, газу пари та кондиційованого повітря – 28%, машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання, – 12,3%, металургійне виробництво, виробництво готових металевих виробів, крім машин і устатковання – 9,8%. 
В обсязі реалізації харчових продуктів та напоїв найбільша питома вага припадала на виробництво олії та тваринних жирів (71,2%), м’яса та м’ясних продуктів (10,6%). 
Найбільше реалізовано продукції добувної промисловості підприємствами Новомиргородського, Гайворонського, Новоукраїнського, Кіровоградського районів та м.Кіровограда; харчової промисловості – міст Світловодська, Кіровограда, Олександрії, Кіровоградського, Голованівського, Олександрійського районів; машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання, – міст Кіровограда та Олександрії. 
Обсяг реалізованої промислової продукції у розрахунку на одну особу у січні–березні 2016р. по області становив 5417 грн, найбільше – у м.Світло-водську (26031 грн), Голованівському районі (15652 грн) та м.Кіровограді (11507 грн). 
 
Головне управління статистики у Кіровоградській області
За три місяці промисловість Кіровоградщини наторгувала на 5 мільярдів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований