30 вересня 2024, понеділок

Світловодськ можуть відімкнути від тепла вже 7 листопада

Місто Світловодськ, що на Кіровоградщині, можуть відімкнути від теплопостачання уже 7 листопада. Про це під час прес-конференції міського голови Світловодська повідомив керівник КП "Світловодськпобут» Дмитро Дмитришин, інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал міської ради Світловодська.
Як повідомляється, керівник «Світловодськпобуту» підтвердив, що на сьогодні його підприємство отримує газ від «Кіровоградгазу» без договорів, тому вони ("Кіровоградгаз" – Ред.) 7 числа можуть приїхати і відключити котельні Світловодська від газопостачання. Ще й виставлять рахунок за спожитий газ за подвійною ціною. 
Крім того, ситуація на підприємстві ускладнена ще й тим, що колектив не отримує заробітну плату майже 5 місяців. Тому Дмитро Дмитрович звернувся до світловодців сплачувати за спожите тепло вчасно і в повному обсязі.
Представник профспілки колективу «Світловодськпобуту» розповів, що працівники підприємства готові вдатися до радикальних мір, аби тільки не допустити повернення до керівництва СП представників попередньої адміністрації, враховуючи їхнє ставлення до колективу, постійні порушення трудового законодавства та прав працівників.
«Я готовий з чортом спілкуватися, аби тільки вирішити і закрити питання опалення в місті Світловодську, але тільки за згодою депутатів і наданням мені від імені міської ради відповідних повноважень».
Деталі прес-конференції – на відео нижче:
{youtube}v=0lS6681Vdos{/youtube}
Фото та відео – з офіційного порталу міської ради Світловодська
Світловодськ можуть відімкнути від тепла вже 7 листопада
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований