28 вересня 2024, субота

Лише 2 маршрути у Кропивницькому їздять дешевше гранично допустимої ціни

Наразі лише два перевізники повідомили управління розвитку транспорту й зв'язку міської ради Кропивницького про встановлення нижчої за затверджену граничну вартість разового проїзду. Ідеться про 17 і 27 маршрути, повідомляє УНН-Центр з посиланням на начальника управління Олександра Вергуна.
Перевізники, які обслуговують ці маршрути, заявили, що перевозитимуть пасажирів за такою ціною ще при укладанні додаткової угоди. Більше заяв від підприємців поки до управління не надходило, хоча про наміри перевізників знизити вартість у міській раді знають.
“Ми отримали повідомлення від перевізників 17 і 27 маршрутів про те, що вони возитимуть пасажирів по 4 грн. Ми маємо інформацію про те, що планують знизити вартість на 108 маршруті, однак там ще вивчають пасажиропотік і жодних офіційних документів до нас ще не надходило. Перевізники можуть знизити вартість квитка у будь-який час. Вони зараз будуть конкурувати між собою, а ринок регулюватиме вартість цієї послуги”, – прокоментував Олександр Вергун.
Посадовець поінформував, що наразі всі підприємства провели збори з водіями щодо дотримання режиму руху транспорту, особливо у вечірній час. Вже з наступного тижня планують запустити в роботу транспортний патруль, який виявлятиме порушення в графіках руху.
Нагадаємо, 16 лютого виконавчий комітет міської ради затвердив нові тарифи на проїзд у громадському транспорті Кропивницького. Згідно рішення, на маршрутах, які працюють в режимі маршрутного таксі встановлено граничну вартість проїзду в розмірі 4,5 грн, на маршрутах, які їздять у режимі звичайного руху (№№130, 126А, 274) — 4 грн.
Ілюстрація – з сайту УНН
Лише 2 маршрути у Кропивницькому їздять дешевше гранично допустимої ціни
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований