29 вересня 2024, неділя

Головний поліцейський Кіровоградщини збільшив свої статки

У 2016 році начальник Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко збільшив свої статки. Серед нового майна, що головний поліцейський області задекларував як таке, що здобув торік, позашляховик і три земельні ділянки. 
Про це інформує УНН-Центр із посиланням на оприлюднену електронну декларацію посадовця, передає Златопіль.
Згідно з декларацією, у родині С.Кондрашенка торік з'явилось дві квартири та дві земельні ділянки в Кропивницькому, а також земельна ділянка в с.Цвітне Олександрівського району. Начальник поліції Кіровоградщини має власність на всі земельні ділянки площею по 0,0708 га у Кропивницькому та 2 га у Цвітному. Квартири та житловий будинок, який був зазначений у декларації поліцейського за 2015 рік, належать його дружині Оксані Кондрашенко.
Окрім того, у передноворічний день, 31 грудня 2016 року, Сергій Кондрашенко придбав позашляховик "Toyota Land Cruiser" 2006 року випуску. Того ж дня автівка з'явилась і в дружини поліцейського − "Nissan Juke" 2012 року випуску.
Додамо, що в 2015 році Сергій Кондрашенко декларував одне авто − "Mazda CX-9" 2008 року випуску, придбану в 2014 році.
Зарплатня Сергія Кондрашенка у 2016 році становила 260 тис. 411 грн. Дохід дружини поліцейського торік склав 387 тис. 960 грн з урахуванням пенсії, страхових виплат та доходу від відчуження майна.
Фото – з сайту УНН
 

Головний поліцейський Кіровоградщини збільшив свої статки
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований