28 вересня 2024, субота

Міськраді Кропивницького потрібен мінімум місяць, аби знизити тарифи на проїзд

За словами начальника управління розвитку транспорту та зв'язку міськради Кропивницького Олександра Вергуна, після позитивного голосування за проект авторства Олександра Цертія, про відміну рішення виконкому щодо встановлення тарифів на проїзд, міськраді Кропивницького знадобиться мінімум місяць аби повернути вартість проїзду до позначки в 3,50 гривень. 
Про це чиновник повідомив кореспондентові Златополя.
Так в прийнятому депататами рішення міститься пункт, котрий зобов'язує управління транспорту внести зміни до вже підписаних з перевізниками додаткових угод, що містять пункти й щодо нових тарифів. Змінити ж ці додаткові угоди управління має право лише за погодженням підприємств-перевізників.
"Наразі ми підготуємо відповідні листи до транспортників. На їх розгляд на надання нам вмотивованої відповіді у них є 20 днів. Враховуючи, що перевізники, скоріш за все, не погодяться знижувати тариф, нам доведеться подавати позови до суду про примусове розірвання цих договорів. Тож навіть за найбільш сприятлих обставин вартість проїзду зменшиться не раніше ніж через місяць", – прокоменутвав ситуацію Вергун 
Фото – Златопіль
Міськраді Кропивницького потрібен мінімум місяць, аби знизити тарифи на проїзд
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований