16 травня 2024, четвер

Тарифи на воду в Олександрії поки підвищувати не будуть

Сьогодні, 6 квітня, на засіданні Олександрійського виконкому на Кіровоградщині перший віце-мер і депутат облради від Опозиційного блоку Людмила Давиденко розповіла, чи підвищать тарифи на воду в Олександрії.
Про це інформує Златопіль з посиланням на Мою Олександрію.
За словами Давиденко, вчора, 5 квітня, в Кропивницького відбулося засідання спеціально створеної депутатської комісії облради і фахівців ЖКГ з залученням керівництва "Дніпро-Кіровоград".
Давиденко повідомила, що після втручання обласних депутатів "НКРЕКУ не затвердила новий тариф на воду, який передбачався на рівні 21 гривні". Тим часом, на комісії представник водогону "Дніпро-Кіровоград" пропонував депутатам погодитися і підписати, що тариф економічно обґрунтований, і дати дозвіл на його розгляд. Однак жоден з депутатів від усіх політичних сил такий підпис не поставив, сказала вона.
На думку Давиденко, справа не в економічному обгрунтуванні, а в порушенні процедури введення нових тарифів. Чиновниця зазначила, що раніше "Дніпро-Кіровоград" не надав проект тарифів місцевим органам влади, наприклад, Олександрійській мерії, і не провів на місцях громадських слухань.
"Олександрія запрошує керівника підприємства до нас на громадські слухання. Щоб нас переконали, що пропонований тариф в 21 гривню економічно обґрунтований", – сказала Давиденко на виконкомі.
За її словами, з такою пропозицією вона виступила на вчорашній комісії в області. За попередньою домовленістю, слухання пройдуть до 26 квітня.
"Я можу повідомити, що слухання пройдуть. Але конкретну інформацію ви отримаєте через ЗМІ. Запрошую всіх на ці слухання: висловити свою думку і розібратися", – сказала вона сьогодні.
В кінці виступу Давиденко наголосила, що поки тарифи на воду залишилися на колишньому рівні.
Фото – Моя Олександрія
Тарифи на воду в Олександрії поки підвищувати не будуть
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований