06 жовтня 2024, неділя

У Кропивницькому вчать чиновників шукати інвестиції

З 10 квітня у Центрі підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій розпочалося навчання за програмою тематичного короткострокового семінару для начальників управлінь, відділів економіки райдержадміністрацій, міськвиконкомів та фахівців із написання проектів з питань енергозбереження з теми: «Інноваційний розвиток та залучення інвестицій в економіку області».
Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний сайт Центру підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.
Перші заняття провів координатор проектів DESPRO, тренер з проектного менеджменту. Також перед слухачами виступатимуть: директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації; представник департаменту інфраструктури та промисловості облдержадміністрації; координатори проекту ПРООН; керівники приватних підприємств, товариств з обмеженою відповідальністю; координатор реалізації Рамкової програми ЄС «Горизонт 2020» у ЦНТУ; викладачі вузів, науковці.
Протягом трьох днів слухачі семінару матимуть можливість взяти участь у тренінгах з таких питань:
– «Написання програм і проектів регіонального розвитку, що реалізуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку»;
– «Практичні питання з децентралізації в Україні»;
– Методика написання проектів і програм за кошти міжнародної технічної допомоги».
Фото – vzhovkvi.com
 

У Кропивницькому вчать чиновників шукати інвестиції
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований