28 вересня 2024, субота

Кіровоградці «штурмували» адміністративні кабінети

"Мирний десант" – так жартома жителі Солодкої  Балки, Ковалівки та району залізничного вокзалу назвали себе після сьогоднішніх відвідин перших облич області та міста. Їм вдалось побувати у міського голови, заступника голови ОДА та голови облради. Все через те, що закрили амбулаторію, яка обслуговувала їх дітей. 
Медичний заклад, хоч територіально і був розташований у Кіровограді, та належав і підпорядковувався ДП «Одеська залізниця» «Вузлова лікарня станції Помічна». 25-го березня цього року, через скорочення штату, працівників амбулаторії попередили про майбутнє звільнення. Потім заклад передали у комунальну власність Добровеличківського району. Та в селища немає коштів на утримання цієї установи, тому питання про подальшу його долю лишилось відкритим.
Батькам, які водили своїх дітей до цього мед закладу повідомили, що їх передають на баланс поліклінічного відділення №2.  Люди переймаються, що через додаткове навантаження у 800 дітей, утворяться великі черги і вони не зможуть потрапляти до лікарів. Тому почали збирати підписи, аби кіровоградська влада знайшла кошти, взяла амбулаторію на свій баланс і подарувала їй друге життя.
{youtube}v=FS3k95ntM2Q{/youtube}
Діставшись до посадовців, з’ясувалось, що місто Кіровоград погоджується фінансувати цей заклад, проте це буде можливо тільки після того, як Добровеличківка на місцевій сесій зніме це приміщення з власного балансу. Най ближче засідання депутатів відбудеться 11 серпня, посадовці обіцяють включити це питання в порядок денний.
[widgetkit id=729]
Кіровоградці «штурмували» адміністративні кабінети
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований