27 вересня 2024, п’ятниця

Депутати Кіровоградської облради обговорили роботу і розвиток “Кіровоградфармації”

18 серпня 2015 року відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань власності, ефективного використання майна та приватизації, очолюваної депутатом обласної ради Миколою Корецьким. Про це пише офіційний сайт Кіровоградської обласної ради.
 
Депутати розглянули кадрові питання – про керівника Рівнянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ступенів Новоукраїнського району; про керівника комунального підприємства “Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня”.
Одночасно депутати погодили затвердження змін і доповнень до статутів: комунального підприємства “Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня”, комунального закладу “Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву “Надія”, комунального закладу “Обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа “Ніка”, комунального закладу "Кіровоградський обласний кардіологічний диспансер" та затвердження у новій редакції Статуту комунального підприємства "Кіровоградське регіональне інвестиційне агентство" Кіровоградської обласної ради.
 
 
Депутати детально обговорили питання “Про розвиток мережі аптечних закладів КП “Кіровоградфармація” щодо роботи аптечного пункту в дитячій обласній лікарні під час проведення ремонту лікарні та відновлення аптеки по вул. Кримській, 62/41 у м. Кіровограді. Проте остаточного рішення прийнято не було, оскільки депутатами висловлено необхідність додатково вивчити питання щодо роботи даного підприємства, його фінансового стану та рівня цін на лікарські засоби в аптечній мережі комунального підприємства.
Також членами комісії розглянуто ряд майнових питань, а саме: щодо списання, передачі та відчуження майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області; передачі у найм (оренду) нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області,
З 19 питань, що не викликали особливих зауважень у членів постійної комісії обласної ради, прийняті відповідні висновки і рекомендації.
 

Депутати Кіровоградської облради обговорили роботу і розвиток “Кіровоградфармації”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований