25 квітня 2024, четвер

Кіровоградець з “Донбасу” Євген Тельнов про владу і патріотизм (Відео)

Учора Кіровоград попрощався з бійцем батальйону «Донбас» – позивний «Усач» -, який загинув 15 лютого. За волю України доброволець Євген Тельнов віддав своє життя. Поблизу Маріуполя, на Дебальцівському шосе.
До цього Євген пережив оточення в Ілловайському котлі, будучи пораненим осколком міни продовжував вести бій. Тоді батальйон утримував танковий прорив. У результаті – 109 бійців потрапили в полон, більше сорока п’яти – загинули. Євген Тельнов пішки, полями та лісосмугами вийшов з оточення зі зброєю в руках.
Поховали героя, на Рівнянському кладовищі на Алеї Слави, поруч з іншими загиблими в АТО. Бойові побратими пообіцяли зробити все, аби загиблому герою, надали звання «Героя України». 
Сам же «Усач» на передовій воював із початку червня. Його називали «мисливцем за танками». Із РПГ йому вдалось підірвати два танки та бмп. 
Після виходу із Ілловайська, Євген балотувався  у народні депутати по 101-му округу. Через відсутність олігархічних зв’язків і, відповідно, фінансування, бойовому патріоту не вдалось виграти вибори. Тоді, під час передвиборчих перегонів, кіровоградський оператор Микола Головко записав ось це інтерв’ю. Крім вузького кола знайомих, тоді це відео так ніхто й не побачив.
На відео, боєць батальйону «Донбас» розповідає про доморощену владу, і той стержень, яким має володіти кожен патріот.
{youtube}v=3y7QA9aJMfY{/youtube}
 

Кіровоградець з “Донбасу” Євген Тельнов про владу і патріотизм (Відео)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований