28 квітня 2024, неділя

У Кіровограді затримали родину рецидивістів

Кіровоградські поліцейські викрили підозрюваних у розбійному нападі на місцевого жителя. Зловмисниками виявилися 37-річний чоловік та його 27-річна співмешканка. Раніше судимі жителі Олександрії, застосувавши газовий балончик, відібрали у кіровоградця мобільний телефон. За такі дії цивільне подружжя знову може потрапити за грати на строк до 10 років.
20-річний місцевий житель звернувся до поліції й повідомив, що став жертвою розбійного нападу, у результаті якого позбувся особистих речей на суму близько 850 гривень.
Як з’ясувалося, біля одного з місцевих магазинів увагу зловмисників привернув молодик із блютуз-навушниками. Підійшовши ближче, чоловік дістав газовий балончик й бризнув ним в обличчя перехожому. Зрозумівши, що парубок не може чинити опору, злодій схопив його за волосся й зняв навушники. У цей час жінка витягнула з кишені потерпілого мобільний телефон.
«Провівши низку розшукових заходів, працівники карного розшуку встановили осіб, причетних до злочину. Крадений засіб зв’язку вилучено, – повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Крім того, слідством було встановлено, що злочинний дует перебуває у розшуку за скоєння інших майнових злочинів на території області».
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
За матеріалами Кіровоградського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області
У Кіровограді затримали родину рецидивістів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований