07 травня 2024, вівторок

У жителя Кіровоградського району поліцейські вилучили опій

35-річний чоловік раніше вже був судимий за вчинення кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.
У результаті відпрацювання території одного з сіл Кіровоградського району працівники поліції виявили факт зберігання місцевим жителем наркотичних засобів.
Під час проведення огляду у присутності понятих, у поліетиленовому пакеті, який знаходився у чоловіка, було виявлено та вилучено дві пластикові пляшки з рідиною коричневого кольору, схожої на особливо небезпечний наркотичний засіб – розчин опію, загальним об’ємом 200 мл, речовини для його виготовлення та металевий посуд.
Як пояснив громадянин, опій він виготовив кустарним способом для власного вживання без мети збуту. Вилучене направлено на дослідження.
Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців, або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.
 
За матеріалами Кіровоградського районного відділення поліції
Кіровоградського ВП ГУНП в Кіровоградській області
У жителя Кіровоградського району поліцейські вилучили опій
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований