26 квітня 2024, п’ятниця

Кіровоградські залізничники масово зливали з цистерн пальне (ФОТО)

Затримати угрупування вдалось службі безпеки України. Угрупування складалось із трьох осіб, працівників Знам’янської дирекції залізничних перевезень. Маючи доступ до залізничних перевезень, зловмисники сестиматично розкрадали паливно-мастильні матеріали «Укрзалізниці». 
Щомісяця, вони обкрадали державу на півмільйона гривень. Як довго, займались такою діяльністю залізничники, і остаточну суму збитків, поки з’ясовує слідство.
Технологія викрадачів дійшла до того, що вони в себе навіть мали пульт дистанційного керування від колонки, яка розливала паливно-мастильні матеріали. Всіх учасників групи було затриманно на гарячому, прямо під час розливу. 
[widgetkit id=1269]
Також, правоохоронці виявили ряд цистерн в яких вже зберігалась викрадена рідина. Тепер зловмисникам  загрожує покарання у вигляді тримання під вартою строком від 5 до 8 років.
Коли крадії, в черговий раз намагались вивести дизпаливо з локомотивного депо, співробітниками СБУ їх було затримано. Слідчим відділом СБУ в області відкрито кримінальне провадження за Частиною третьою ст. 191 – привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем, КПК України, – коментує речник СБУ в Кіровоградській області Володимир Бойко
Кіровоградські залізничники масово зливали з цистерн пальне (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований