20 квітня 2024, субота

На Кіровогардщині піймали чергового серійного крадія кабелю та металу

Правоохоронці встановили особу серійного крадія кабелю та металу. За тиждень після звільнення з місць позбавлення волі, де відбував покарання за наругу над могилами, чоловік почав красти. Доведено причетність зловмисника до 9 фактів кримінальних правопорушень. За скоєне особі може загрожувати до п’яти років ув’язнення.
До Знам’янського відділу поліції надійшло кілька повідомлень про викрадення телефонного кабелю на території міста та району.
«Поліцейські встановили, що крадіжки вчинив 32-річний неодноразово судимий місцевий житель, який нещодавно звільнився з в’язниці. Серед викраденого майна виявився не лише телефонний кабель, а також 3 каналізаційні люки, водонапірна колонка, болти з залізничної колії. Своїми діями зловмисник завдав шкоду більш ніж на 15 тисяч гривень. Частину викраденого вилучено за місцем мешкання злодія», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.
У даний час особі оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Чоловіку загрожує покарання у вигляді арешту, обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
 
За матеріалами Знам’янського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області
На Кіровогардщині піймали чергового серійного крадія кабелю та металу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований