28 березня 2024, четвер

На Кіровоградщині під час сварки жінка вдарила ножем свого чоловіка

Потерпілого з проникаючим пораненням черевної порожнини, у вкрай важкому стані, було доправлено до лікувального закладу. Перебуваючи між життям та смертю, чоловік вирішив не карати благовірну за її вчинок, а тому всім пояснив, що травмувався внаслідок ДТП. Врешті поліцейські з’ясували справжні обставини пригоди. За скоєне 28-річній жінці тепер може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП України у Кіровоградській області.
 
Пригода сталася 15 травня в одному з сіл Бобринецького району, що на Кіровоградщині. До районної лікарні було доправлено 27-річного чоловіка у закривавленому одязі. Пояснюючи медичним працівникам, що з ним сталося, потерпілий розповів історію, як упав з мотоцикла, через що отримав численні забої та травмував живіт.
Із кожною хвилиною самопочуття пацієнта ставало гіршим. У результаті більш детального обстеження лікарям довелося рятувати життя чоловіка з допомогою хірургічного втручання.
«Поки потерпілий перебував у непритомному стані, поліцейські з’ясували справжні обставини історії, які й намагалася приховати родина.
Так, напередодні в сім’ї стався конфлікт. Під час сварки один з членів родини зопалу вхопив кухонного ножа. Зрозумівши, що сталося, на допомогу покликали сусідів, які й зголосилися відвезти травмованого на своєму авто до лікарні. Про те, як саме отримав ножове поранення, чоловік вирішив нікому не розповідати», – повідомив начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За такі дії законом передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
 
На Кіровоградщині під час сварки жінка вдарила ножем свого чоловіка
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований