28 березня 2024, четвер

На Кіровоградщині поліція завадила оборудці зі зброєю

На Кіровоградщині неодноразово судимий за майнові злочини чоловік знову потрапив у поле зору правоохоронців. Цього разу громадянину може загрожувати покарання –до трьох років позбавлення волі. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП України в Кіровоградській області.
«Працівники поліції під час патрулювання вулиць міста Знам’янки помітили перехожого, який поводився підозріло. Під час перевірки його документів було встановлено, що 34-річний раніше судимий місцевий житель мав при собі в дорожній сумці предмет, схожий на мисливський ніж у чохлі. Правопорушник пояснив, що дану річ він отримав від родича та зберігав із метою продажу. Ніж вилучено та направлено для проведення експертизи», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За такі дії законом передбачено покарання від штрафу і до позбавлення волі на строк до трьох років.
На Кіровоградщині поліція завадила оборудці зі зброєю
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований